ARBEJDSLØRDAGE

Arbejdslørdage bliver som regel afholdt den sidste lørdag i måneden fra kl. 9.00 – 15.00, men kan dog også forekomme på andre datoer i stedet. Se efter opslag i ridehallen og i kalenderen på hjemmesiden. Det er virkelig en fordel at komme til arbejdslørdage. 

For det første fordi du som medlem får dine 300 kr. igen, hvis du har deltaget i mindst to arbejdslørdage, men ikke mindst fordi det er et sted du eller dine børn kommer hver dag. Nogle har en hest, og hvem ønsker ikke et godt sted til sin hest 

Den eneste måde vi kan blive ved med at have en rideskole, hvor der er rart at være, er hvis vi alle deltager i vedligeholdelsen. 

Dermed sparer vi jo også penge til dyre reparationer, hvilket kan være med til at bevare det lave prisniveau vi har nu på rideskolen.

Alle er yderst velkommen til at deltage. Det ville være rart, hvis forældrene til børnene havde lyst til at engagere sig i livet og arbejdet på rideskolen. Det er faktisk hyggeligt på arbejdslørdage. Man får snakket lidt hestesnak og om hvordan det i øvrigt står til. Så kom, mød op og få nogle hyggelige timer.

Pengene udbetales på årets sidste arbejdslørdag eller ved henvendelse til klubbens kasserer.